Girls just want to have fun!

Girls-just-want-to-have-fun

I ett fulltecknat Stafettlopp blev den en succé för damerna från SOK Knallen. Damerna från Knallen tog hem segern i Stafettloppet. Grattis till er grymma tjejer !!! Ni är fantastiska!!!

Malin Svensson, Julia Lecander och Merita Lygnelid som alla tävlade för SOK Knallen i Stafettloppet under namnet Bullseyes. Ja de var målfokuserade och ville vinna !!!

Totalt var 50st lag på plats med sugna löpare som äntligen under torsdagskvällen fick möjligheten att springa Stafettloppet. Löparna blev utsatta för en extrem hetta. Därför sökte många av löparna skydd i skuggan vid målfållan.

Loppet är ett av flera lopp som arrangeras av Korpen. Vi i SOK Knallen är stolt partner till Kretsloppet och är med och arrangerar loppet sedan starten gick av för 11 år sedan. Vi är också med och arrangerar Kretsloppsträningen där flera av våra löpledare hjälper löparna att träna inför loppet. På dagen D dvs. Kretsloppet så tar vi hand om start, mål och har banchefer på plats längs banan.

Vi brinner förstås för att få Borås invånare att komma i rörelse. Ingen är för gammal. Alla platsar och alla ska med! Vi gör det tillsammans!

Nästa lopp i Kretsloppscupen är ett långlopp, en halvmara i Borås 3 juli.

Läs mer, Borås Tidning. Artikel skriven av Li Edqvist.

Relaterade inlägg