BUM – Borås Ultra Marathon 2021

BUM

Kära BUM deltagare och alla ni som sitter och väntar på besked om start av loppet i Maj. Som ni säkert redan vet och förstår så gör de förlängda restriktionerna det omöjligt för oss att arrangera BUM nu i vår.

Vi har hållit våra tummar och tår, hållit ut, väntat in. Men nu ser det inte bättre ut än att vi får kasta in handduken. Vi har nu satt ett nytt datum för BUM i höst. Datumet blir om allt vill sig väl den 18/9

Vi vill däremot inte lämna er här!

Vi vill hjälpa er att hålla motivationen och löparglädjen uppe. Detta genom att erbjuda ett virtuellt BUM. Det virtuella loppet kommer att gå samma helg som BUM skulle ha gjort. Alltså 29-30 maj. Vi kör ett öppet spår på Sjuhäradsleden under denna helg. Du kan själv välja att springa lördag eller söndag 88km med start i Skatås och mål vid Kypégården. Eller 48km med start i Hindås och mål vid Kypégården. Gården är stängd för dusch och ombyte! Men ett uppfriskande dopp i sjön är ju inte helt fel? Du tar själv ansvar för energi och dryck. Se till att utrusta dig med laddad telefon. Eventuellt karta och gärna en kompis att springa med. Du följer sjuhäradsleden med hjälp av ledens uppmärkning 🔶. Möjlighet av vattenpåfyllning för 88km löpare kommer att finnas vid Hindås 48km löpare kanske själva kan fylla sina västskeblåsor hemma innan start.

Det kommer inte finnas funktioner längst med banan. Löpare ansvarar och tar hänsyn till gällande restriktioner och springer inte i större grupper. Alla som fullföljer valfri sträcka och inrapporterar sin fil belönas givetvis med en specialdesignad BUM medalj!

Anmälan till virtuellt lopp kommer inom kort att finnas på vår hemsida!

Vi kommer att meddela så fort vi har anmälan öppen.

  1. Är du redan anmäld till BUM, vill behålla din startplats till hösten och springa virtuellt = Gratis
  2. Ej tidigare anmäld till BUM, och vill delta virtuellt lopp = 50:-
  3. Anmäld, vill springa virtuellt lopp men kan ej delta i höst = pengar tillbaka minus 50:-
  4. Vill/kan ej delta på något av alternativen = alla pengar tillbaka.

Hoppas vi kan glädja er med detta beslut i väntan på bättre tider 🧡

Mvh // Tävlingsledningen, BUM, SOK Knallen

Relaterade inlägg