Tack alla funktionärer på Kretsloppet för en fantastisk insats!

IMG_3709

Ett lopp blir aldrig av om inte några funktionärer finns där och ställer upp i vårt som torrt för alla tävlande. Kretsloppet 2021 var förstås inget undantag. Knallens funktionärer var på plats och sköt av startskottet för de över 1600 deltagare som sprang åtets lopp fördelat på 300m, 2KM, 5KM och 10 KM löpning och stavgång. Knallens funktionärer tog givetvis även emot alla löpare i mål också. Ja, ni funktionärer kan bara sammanfattas på ett sätt, ni är fantastiska!

Den nya utmaning för 2021 var ett nytt start och målområde på Ryavallen spelade som helst ingen roll. Vi Knallar tar utmaningen som den kommer, vi löser det på plats med glimten i ögat. En oväntad och oförglömlig överraskning var när vi skulle resa den stora startportalen i startområdet. Där och då behövde vi ett extra manskap. Och vad händer? Ja vilka dyker plötsligt bara upp? Jo hemvärnet förstås!!! På en millisekund så reser vi med gemensamma krafter tillsammans upp portalen. En del tror på ödet, idag gjorde vi alla det.

Polisen gjorde en snabbvisit på morgonen i startområdet och lämnade över stafettpinnen till Knallen som förcyklister. Inte bangar vi på den utmaningen! Knallen skickade våra bästa Stormtrupers Sören & Marika att guida löparna längs banan på 5KM och 10KM. Rätt kvinna och man på rätt plats, då blir resultatet bara bra.

Visserligen var det regnstänk på loppet, men vad gör det. Idel leenden från löparna gör dagen. Lika kul var det möta upp och se alla taggade SOK Knallar som sprang både 5KM och 10KM. Men barnens lopp kändes i hjärtat lite extra, så fantasist obekymrade och förhoppningsfulla alla barnen såg ut, men då hade de också fått pepp från lejonet Simba.

Även om deltagande detta år blev mindre än väntat, säkerligen pga. pandemi, träningssug, ja vad det nu kan vara skäl. Så är jag fortsatt övertygat om att alla som var på plats fick ett fantastiskt lopp och en grym upplevelse och vi som hejade på som funktionärer eller som kollegor eller familj likaså.

Sist men inte minst, vi bugar en extra gång för Julia Lancandler. Löparen som både tog hem Kretsloppscupen och ställer upp som funktionär. Stor grattis till vinsten ! Inte långt efter så tog Elisabeth Svala Lind en fin 11:e placering. Grattis till er!

Placering Kretsloppscupen

Placering Kretsloppet 2021 (Herr och Dam)

Relaterade inlägg