Klubbkläder

SOK Knallen kan erbjuda sina medlemmar träning och tävlingskläder inom alla verksamhetsområden till rabatterats pris. Detta gör vi tillsammans med våra samarbetspartners Fotriktigt och Bioracer. Information om var och när utprovning är meddelas via SOK Knallens Facebook grupp och på SOK Knallens hemsida.

Löpning

I samarbete med Fotriktigt kan SOK Knallen erbjuda alla medlemmar föreningens egna löparkläder. Kläderna kan provas ut och köpas i Fotriktigt’s butik i Brämhult. Viss leveranstid tillkommer för att tillsätta klubbtryck. Färgtema för kollektionen är primärt rött och underdelar i svart med vitt klubbtryck. Föreningen tar även fram en vinterkollektionen som är tillgänglig under begränsad tid.

Till klubbens löpledare har en separat kollektion tagits fram i gult för att tydligt signalera vem som är ledaren.

Under 2019 lanserade klädgruppen en helt ny löpkollektion där bas färgen nu är svart istället för röd. Klädgruppen lanserade även ett helt nytt tävlingskollektion bestående av linne och t-shirt. Samtliga ovandelar har kompletterats med en tryck svensk flagga, uppskattat av alla knallar som tävlar utomlands.

Eventuella frågor om produkter, reklamation m.fl, ta kontakt med Fotrikigt’s personal i butik eller per tele: 033-10 22 31 eller skicka in ett meddelande till dem Klicka här.

Tävlingssortimentet går endast att köpa vid vissa event. Information om när vi har våra event publiceras på vår hemsida och på vår Facebook grupp. Några enstaka plagg finns tillgängliga på lager. Förskottsbetalning via Swish gäller alltid vid beställning ur tävlingssortimentet.

Cykling / Triathlon

I samarbete med Bioracer så kan SOK Knallen erbjuda sina medlemmar cykel och triathlon kläder. Vissa av kläderna i sortimentet är rabatterade. Klubbrabatten återbetalas efter leverans. Beställningen av cykelkläder på är endast öppen vid 1-2 tillfällen per år. Utprovning sker under försäljningsperioden i Ryahallen. 

Eventuella frågor om produkter, reklamation m.fl, ta kontakt med:
Anders Ekh, Mobil: 0703-65 85 27, e-post: Klicka här

Sortiment:

Se bilder här

Hemsida: Klicka här för SOK Knallens beställningssida

Viktiga dokument:

Hur du loggar in på MY BIORACER

Inbjudan_Webbshop_SOK KNALLEN

Simning

Knallen har tagit fram en badmössa i färgen röd av märket Lane4.

Se bilder här

Det finns en begränsad inköpt mängd badmössor.
Beställning görs till: Joakim Sandström, mobil: 0730-27 65 52, e-post: klicka här