Medlemsavgift för 2020:

Avgiften för att vara medlem i SOK Knallen och få ta del av föreningens förmåner kostar 400 kr per år. I medlemsavgiften ingår alla träningstillfällen, klubberbjudanden och försäkring.

För pensionär som fyller 65 år under 2020 eller är äldre är avgiften 200 kr per år.

Träningsprogram
Måndag – Simning
Tisdag – Löpning intervaller
Onsdag – Landsvägscykling
Torsdag – MTB-cykling eller Spinning
Lördag – Landsvägscykling
Söndag – Långlöpning

Det här går våra intäkter till
Intäkterna från medlemsavgiften och våra arrangemang gör det möjligt för oss som förening att bland annat hyra träningshallar (Löpning i Ryahallen, Simning på Borås Simarena, spinning på Gymmix), lämna rabatter för löpar- och cykelkläder, erbjuda möjlighet till bastubad på Kypégården vid våra söndagsträningar, vårutflykt, aktivitetsdagar, klubbfest och inte minst att vara medlem i våra idrottsförbund (Riksidrotts-, Friidrotts-, Sim- och Skidförbundet) samt erhålla klubbförsäkring från Folksam.

Arrangemang
SOK Knallen anordnar f.n 2 tävlingar per år – BUM och 6-timmars. Dessutom är vi medarrangörer till Kretsloppet. Dessa arrangemang inbringar, tillsammans med medlemsavgiften, viktiga intäkter till klubben som går vidare till våra medlemmar.

Funktionär
Då klubben får in merparten av våra intäkter på våra arrangemang så behöver vi medlemmarnas hjälp. Vi har idag flertalet eldsjälar som mer än gärna ställer upp vid så gott som alla våra event och arrangemang, vilket vi är otroligt tacksamma för. Men för att inte allt arbete ska ligga på ett fåtal personer vill vi gärna att varje medlem bidrar och ställer upp som funktionär, vilket innebär ett par timmars arbete ungefär vart annat år. För att underlätta hanteringen så uppskattar vi om du inför varje år väljer ett arrangemang som passar dig i listan. Om du sedan skulle ha förhinder när vi frågar om du kan ställa upp så kan du säkert hjälpa till nästkommande år eller på något annat sätt. Du kan givetvis även ordna med en ersättare.

Funktionärspassen kan variera något i tidsåtgång, men vanligtvis 2-4 timmar. Våra olika arrangemang har behov av ca 125 funktionärer per år.

Har ni några frågor eller funderingar över detta eller annat som rör medlemskapet så kontakta bara oss i styrelsen.

Medlemsavgiften betalas senast 31 januari varje år eller efter provträning.

Blir man ny medlem sent på året d.v.s. från den 1:e november 2019 gäller medlemsavgiften för även för nästkommande år 2020. Medlemsavgiften för ny medlem är 400 kr eller 200 kr för pensionär som fyller 65 år under 2020 eller är äldre. Kom gärna och provträna något pass för att känna efter om det är något för dig.

Nya medlemmar fyller i nedanstående formulär.

Är du redan medlem i SOK Knallen så kompletterar du med en funktionärsregistrering genom att klicka här.

Betalar gör man till:

Plusgiro: 38 64 13-9

Swish: 123 671 50 49

OBS ! Vid betalning glöm inte att ange att det är medlemsavgift inbetalningen avser samt skriva avsändare i meddelande så att vi vet vem som gjort inbetalning.

Tio siffror: ÅÅMMDD-####
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi din e-postadress.
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi ditt mobilnummer.
Fyll i minst ett funktionärspass eller flera som där du som medlem ställer upp som funktionär för SOK Knallen. Om du inte kan medverka som funktionär 2020, så skriv gärna en rad om varför under punkten Övrigt. Du kanske kan hitta en ersättare. Värt att tänka på är att klubbens största inkomster kommer från våra arrangemang BUM, Kretsloppet och 6-timmars och därför är det viktigt att alla är med och ställer upp för föreningen.