Medlemsavgift för 2022:

Avgiften för att vara medlem i SOK Knallen och få ta del av föreningens förmåner kostar 400 kr per år.
För pensionär som fyller 65 år under 2022 eller är äldre är avgiften 200 kr per år..
I medlemsavgiften ingår alla träningstillfällen, klubberbjudanden samt försäkring.

Träningsprogram
Måndag – Simning
Tisdag – Löpning intervaller
Onsdag – Landsvägscykling
Torsdag – MTB-cykling, Spinning, Löpning 10-12km
Lördag – Landsvägscykling (MTB-cykling under vinterperioden)
Söndag – Långlöpning

Det här går våra intäkter till
Intäkterna från medlemsavgiften och våra arrangemang gör det möjligt för oss som förening att bland annat hyra träningshallar:
Löpning i Ryahallen,
Simning på Borås Simarena, samt Spinning på Gymmix,.
Men också att kunna lämna rabatter för löpar- och cykelkläder, ordna höstutflykter och andra aktivitetsdagar,
och inte minst att vara medlem i våra idrottsförbund – Riksidrotts-, Friidrotts-, Sim- och Skidförbundet) samt erhålla klubbförsäkring från Folksam.

SOK Knallen anordnar för närvarande 2 tävlingar per år, BUM och 6-timmars.
Dessutom är vi medarrangörer till Kretsloppet.
Dessa arrangemang inbringar, tillsammans med medlemsavgiften, viktiga intäkter till klubben som går vidare till våra medlemmar.

Funktionär
Då klubben får in merparten av våra intäkter på våra arrangemang så behöver vi medlemmarnas hjälp.
Vi har idag flertalet eldsjälar som mer än gärna ställer upp vid så gott som alla våra event och arrangemang, vilket vi är otroligt tacksamma för.
Men för att inte allt arbete ska ligga på ett fåtal personer vill vi gärna att varje medlem bidrar och ställer upp som funktionär, vilket innebär ett par timmars arbete ungefär vart annat år.
För att underlätta hanteringen så uppskattar vi om du inför varje år väljer ett arrangemang som passar dig i listan.
Om du sedan skulle ha förhinder när vi frågar om du kan ställa upp så kan du säkert hjälpa till nästkommande år eller på något annat sätt.
Du kan givetvis även ordna med en ersättare.

Funktionärspassen kan variera något i tidsåtgång, men vanligtvis 2-4 timmar.
Våra olika arrangemang har behov av ca 125 funktionärer per år.
Har ni några frågor eller funderingar över detta eller annat som rör medlemskapet så kontakta oss i styrelsen.

Medlemsavgiften betalas senast 31 januari varje år eller efter provträning.
Blir man ny medlem sent på året d.v.s. från den 1:e november 2021 gäller medlemsavgiften för även för nästkommande år 2022.. Kom gärna och provträna något pass för att känna efter om det är något för dig.

Nya medlemmar fyller i nedanstående formulär.

Är du redan medlem i SOK Knallen så kompletterar du med en funktionärsregistrering genom att klicka här.

Betalar gör man till:

Plusgiro: 38 64 13-9

Swish: 123 671 50 49

OBS ! Vid betalning glöm inte att ange att det är medlemsavgift inbetalningen avser samt skriva avsändare i meddelande så att vi vet vem som gjort inbetalning.

Tio siffror: ÅÅMMDD-####
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi din e-postadress.
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi ditt mobilnummer.
Fyll i ett eller flera alternativ där du som medlem ställer upp som funktionär för SOK Knallen. Om du är osäker eller vet att du inte kan medverka som funktionär, så kryssa för dessa alternativ istället. Det går bra att lägga en kommentar under övrigt, i det fall det är något du vill meddela oss.