Medlemsavgift för 2020:

Det kostar 400 kr per år att vara medlem i SOK Knallen. I medlemsavgiften ingår alla träningstillfällen, klubberbjudanden och försäkring.

För pensionär som fyller 65 år under 2020 eller är äldre är avgiften 200 kr per år.

Det är obligatoriskt för varje medlem att anmäla sig som funktionär vid minst ett arrangemang/tävling alternativt vara löpledare, cykelledare, ledare m.fl. för klubben.

Registrering för vilket arrangemang/tävling man önskar vara funktionär på, sker under perioden jan-mar 2020 på klubbens hemsida.

För att kunna medverka och anmäla sig till klubbens arrangemang som t.ex. vårutflykten, medelhavsresan m.fl. och medverka på klubbens träningar krävs att medlemmen slutfört registreringen av minst ett funktionärspass senaste den siste mars 2020.

Övrigt:

Medlemsavgiften betalas senast 31 januari varje år eller efter provträning.

Blir man ny medlem sent på året d.v.s. från den 1:e november 2019 gäller medlemsavgiften för även för nästkommande år 2020. Medlemsavgiften för ny medlem är 400 kr eller 200 kr för pensionär som fyller 65 år under 2020 eller är äldre. Kom gärna och provträna något pass för att känna efter om det är något för dig.

Nya medlemmar fyller i nedanstående formulär.

Betalar gör man till:

OBS ! Glöm inte att skriva avsändare i meddelande så att vi vet vem som gjort inbetalning

Plusgiro: 38 64 13-9

Swish: 123 671 50 49

Tio siffror: ÅÅMMDD-####
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi din e-postadress.
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi ditt mobilnummer.
Fyll i minst ett funktionärspass eller flera som där du som medlem ställer upp som funktionär för SOK Knallen.
Fyll i ett eller flera alternativ om du är ledare i någon eller några av SOK Knallens verksamheter eller inte.