Villkor för lagring av personuppgifter från formulär

SOK Knallen behöver lagra de uppgifter du anger i formulär. Vi använder endast dina uppgifter till angivet ändamål.

De som får tillgång till uppgifterna är främst representanter för SOK Knallen. Även andra parter kan ibland få tillgång till uppgifterna i den mån det krävs för att kunna fullfölja uppgiften såsom en tävling. Exempel på andra parter är tex webbsidans tekniker eller medarrangörer av evenemang.

Uppgifterna lagras så länge det behövs för att kunna utföra evenemanget eller uppgiften. Resultat för utförda tävlingar kan komma att publiceras och lagras normalt tills vidare.

Den ideella föreningen SOK Knallen är ansvarig för behandling av uppgifterna. För kontaktuppgifter se kontaktsidan på sok-knallen.se/foreningen/kontakt

Vi har skyldighet att lämna ut registrerade personuppgifter när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta oss för att bli borttagen ur databas, e-post inkorg eller resultatlistor.

GOOGLE RECAPTCHA

För att hindra missbruk och spam-inskick för de olika formulär som finns på sok-knallen.se, så skyddas denna webbsida av Google reCAPTCHA. Detta innebär att Googles sekretesspolicy och användarvillkor även gäller utöver ovan nämnda villkor.