Medelhavsresan släpps kl 20.00 på onsdag den 23 oktober

Medelhavsresan 2020 - slipp

Gör er redo för att boka in er på nästa års Medelhavsresa 2020.

Nu är snart väntan över. Resan släpps kl 2000 på onsdag den 23 oktober på vår hemsida där du gör din bokning.

Vi flyger från Landvetter tidigt på morgonen till Medelhavet den 26 april och kommer tillbaka på eftermiddagen den 3 maj.

Bokningen är bindande. Först till kvarn principen. Första delinbetalningen görs kort efter bokningen och återbetalas inte utan giltigt läkarintyg.

Vid bokningen skall du uppge ditt fullständiga namn som står i passet, födelsedatum, adress, e-post, mobilnummer och ange om du vill åka gemensam buss till Landvetter och hem på tillbaka resan.

Du kan även boka in en medresenär i samband med att du bokar dig själv, så är ni två som reser tillsammans så behöver ni bara boka en gång.

Du har också möjlighet att lämna önskemål vem du vill bo med i dubbelrummen. Får vi inga önskemål så löser vi reseledare vilka som får bo tillsammans. Det finns begränsat med enrum och dessa är betydligt dyrare så vi rekommenderar dig att hitta en knalle kompis att bo med.

Så gör er redo för onsdagen och boka in er för att reservera er plats till värmen och härlig träning i medelhavet.

Övriga krav:

  • För att åka med på resan, så skall man vara betalande medlem 2020 i klubben.
  • Som medlem i klubben så finns det från och med 2020 krav på att varje medlem deltar som funktioner vid minst ett tillfälle. Anmälan till vilken/vilka aktiviteter man önskar vara funktionär på görs här, senast den 2020-03-31.

// Reseledarena; Daniel Assarsjö, Rolf Väänänen, Ann-Mari Sarinen, Björn Trolllsfjord

Relaterade inlägg