SOK Knallens nya klädkollektion presenterad

Löp och säljevent

Den nya klädkollektionen är nu presenterad vid Löp och säljevent hos Fotriktigt den 10 september.

Bilder på den nya bas kollektionen kommer inom kort läggas upp på denna hemsida.

För de som inte kunde komma på gårdagens event men ändå önskar beställa nya tävlingslinnet så finns möjligheten att göra det veckan ut.

Beställning görs hos Fotriktigt där även storleksprover finns.

Obs! då detta linne är framtaget med unik design för SOK Knallen så kommer dessa endast att kunna beställas via gruppbeställning (vilket troligtvis görs först till våren nästa gång). Så passa på nu ?

Ordförande har ordet

Kopplat till diskussion på Facebook gällande nya bas kollektionen och om nuvarande cykelkläder ;

Löpkläder – baskollektion och tävlingslinne

Tidigare baskollektion har utgått från sortimentet och vi har varit tvingade att förnya den oavsett. I styrelsen togs därför ett beslut om att ge ett uppdrag till klädgruppen att ta fram en uppdaterad baskollektion, utifrån klubbens färger svart, vitt och rött. Att vi skulle se över baskollektion informerades våra medlemmar redan om på årsmötet i mars 2019. Resultatet av detta arbete presenterades igår i form av en ny uppdaterad baskollektion och ett helt nytt tävlingslinne. Baskollektionen är också utökad med flera plagg, t.ex. en långärmad tröja. Att vi nu får både positiva och negativa reaktioner är fullt naturligt. Smaken är som baken, delad.

Cykelkläder

Vi har en ljusare cykeltröja i planen för nästa år, men önskemålet gällande cykelbyxorna har varit att de skall vara så mörka som möjligt. Det har tidigare funnits tyg som har inbyggd reflexfunktion och som kan användas oavsett färg på plagget (faktiskt även på svart) men den har gått ur sortimentet då cykelföreningarna visat allt för lågt intresse för denna inbyggda reflexfunktion.

Håller med medlemmarna om att det är viktigt att vi syns i trafiken, men det är inte bara kläderna som gör att vi syns bättre, utan även reflexerna på cykel och den belysning som var och en bör ha monterad på sin cykeln nu när mörkret kommer allt tidigare om kvällen. Av samma anledning har vi tidigarelagt onsdagsträningen  

Styrelsen kommer givetvis ta del av medlemmarnas synpunkter som kommer oss tillhanda oavsett positiva som negativa och ta ställning till dessa på nästa styrelsemöte. Nästa möte är den 23 september.

Skicka gärna in dina synpunkter till

// Björn Trollsfjord, Ordförande SOK Knallen

Relaterade inlägg