Cykel utflykt den 9-11 juli

Varberg

Fredagen den 9 juli så arrangerar SOK Knallen en Landsvägscykelutflykt. Resan startar i Varberg med riktning söderut. Vi kommer att ha två möjliga val för utflykten, Stora utflykten (3- dagar) eller Lilla utflykten (1-dag), läs mer längre ned och hur du gör din anmälan.

Anmälan för långa utflykten är nu stängd.
Anmälan för lilla utflykten hålls öppen fram till torsdag den 1 juli kl. 2000.

Stora utflykten, ca 40 mil på 3 dagar (9-11 juli)
Start sker i centrala Varberg kl. 0730. Var och en sörjer för egen transport till startpunkten i Varberg. Vi cyklar sedan söderut mot Halmstad och gör stopp på vägen för glass. I Halmstad stannar vi för lunch och ev. ett dopp i havet. Efter lunchen bryter vi upp där lilla utflyktsgruppen tar sig tillbaka till Varberg och övriga cyklar vidare söderut mot Arilds Vingård. Vi gör stopp på vägen för påfyllning av vatten och ev. en glass till. Väl framme på Vingården så svidar vi om och förbereder oss för en 3-rätters middag med inkluderat vinpaket. Vi sover över på plats. Dag 2 vänder vi tillbaka norrut längs havsbandet med riktning mot Halmstad. I Halmstad kommer vi ta oss ut till Tylöbäck hotell och bo över. Vi kör gemensam middag på kvällen. Dag 3 fortsätter vi norrut och kör tillbaka till slutstationen i Varberg till den plats där vi startade. Var och en sörjer för egen transport hem till Borås.

Boende Arilds Vingård:

  • En flaska vin vid ankomst
  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum, inkl. frukost
  • Vingårdsvisning med tankprov klockan 17
  • Trerätters middag inklusive dryckespaket

1750kr/person i delat dubbelrum eller i något av Glampingtälten.

Länk – Arilds Vingård

Boende Tylöbäck hotell:

  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum, inkl. frukost

1200kr/person i delat dubbelrum.

Länk – Tylöbäck Hotell

Lilla utflykten, ca 20 mil på 1 dag (9 juli)

Start sker i centrala Varberg kl 0730. Var och en sörjer för egen transport till startpunkten i Varberg. Vi cyklar sedan söderut mot Halmstad och gör stopp på vägen för glass. I Halmstad stannar vi för lunch och ev. ett dopp i havet. Efter lunchen bryter vi upp där lilla utflyktsgruppen tar sig tillbaka till Varberg. För törstiga hemvändare löses med stopp för svalkande dryck och en bit mat längs vägen.

Ledare:
Stora utflykten:
Björn Trollsfjord, Pekka Eriksson (Ass: Magnus Möller, Marika Hacksell)

Lilla utflykten:
Lars Karlsson

Om du har frågor och undrar över något som är oklart?
Kontakt Björn på 0702-12 00 37

Att tänka på:
Var och en bekostar boende och mat till erbjudet pris. Vi cyklar med landsvägscykel och cyklar i klunga tillsammans hela vägen. Är det någon som tänker avvika längs vägen, så skall någon av ledarna för utflykten informeras i god tid i förväg. Tänk på att se över din cykel utrustning, se till att ha dryck och energi med dig. Ombyte transporterar du själv, lämpligen i ryggsäck, se mer nedan om ev. biltransport av packning. Glöm inte att ha med cykelpump, reservslang och cykelverktyg och ett stort leende 🙂

OBS!!! Vi skall försöka fixa en biltransport för allas packning så att vi slipper ha ryggsäck. Vi återkommer med besked i god tid före resan.

Anmäl dig här:

Landsvägscykelsutflykt 2021 den 9-11 juli
Villkor för lagring av personuppgifter *

Relaterade inlägg