Förlängd öppettid för webbshop för Cykel- och Triathlonkläder

Nya cykelkläder 2018

På grund av för få beställningar så har vi beslutat att förlänga öppettiden för vår webbshop hos Bioracer. 

Den kommer nu att vara öppen fram tills den 2 april 2019.

Därmed blir det ingen leverans före avresan till Mallorca.

Nytt för i år är några nya produkter enligt nedan lista:

Cykel:

  • VÄST PROF WINDBLOCK 2.0 NÄTRYGG MED ÖPPNING FÖR BAKFICKORNA NYHET 2019 – Ny väst i samma passform som innan men nu i ett finare tyg kallat Atom, som vi sedan innan haft i vår finaste väst. Priset har även gått ner på västen sedan 2018.
  • JACKA PROF WINDBLOCK COMBI LIGHT 2.0 NYHET 2019 – Nytt material i denna jacka sedan förra året. Samma som i västen Atom.
  • JACKA PROF WINDBLOCK COMBI LIGHT 2.0 – PIXEL NYHET 2019 – Nytt material i denna jacka sedan förra året. Samma som i västen Atom.
  • PAD –  Har även lagt in en ny PAD som heter Vapor UNI som är lite mera race betonad om man söker en sådan pad. Detta väljer man då när man lägger order på byxan.

Triathlon:

  • TRI TOP NEL 2.0 NYHET 2019 – Tri linnet har fått en rejäl uppdatering där det är förlängt samt har silikon kant nederst. Har gått upp en aning i pris i och med detta.
  • TRI SHORTS 2.0 NYHET 2019 – Tri shortsen har fått ett rejält ansiktslyft och är riktigt vassa nu! Shortsen är förlängda och har dragsko i midjan, samt att de har fått gelfickor på utsidan av shortsen vilket har gjort dom extremt populära! Har gått upp en aning i pris i och med detta.

Övrigt:

Produkterna arm- och benvärmare utgår och finns inte längre att beställa med SOK Knallen tryck. Däremot finns en standardvariant utan tryck att beställa.

Vissa av produkterna rabatteras av SOK Knallen, se här.

Dokument:

Hur du loggar in på MY BIORACER – Våren 2019

Inbjudan_Webbshop_SOK KNALLEN – Våren 2019

Med vänliga hälsningar

Björn Trollsfjord