Klubbmästerskap den 24 nov

Klubbmästerskap
SOK Knallen 24 november 2021

Välkommen alla medlemmar i SOK Knallen till Klubbmästerskap den 24 november 2021. Vi är så taggade att återuppta detta event igen. Ett tillfälle att både tävla, motionera och ha kul tillsammans. Klubbmästerskapet kommer att genomföras i all enkelhet, vi fokuserar på en äventyrlig bana och snacket vid maten efteråt.

Loppet kommer att genomföras på en reflexbana i terrängen vid Borås Skidstadion. Det kommer att krävas att varje deltagare har en pannlampa. Det kommer att finnas några lånepannlampor så hojta till i tråden. Samling sker klockan 17.45 vid starten för genomgång av bansträckning, Start
kl 18.00. Tidtagning sker manuellt, var och en får sin tid muntligt i mål och skriver upp den på blocket i målområdet.

Uppvärmning sköter var och en själv. Det finns tillgång till dusch och omklädningsrum.

Vi avslutar med prisutdelning och soppa (gluten-och laktosfri). Kan du inte springa finns det möjlighet att vandra i området med belysning och vara med på samkväm. 

Samling: kl. 17.45
Start: kl. 18.00
Plats: Borås Skidstadion
Pannlampa: Är ett krav
Anmälan: Görs i nedan formulär
Mat: Klubben bjuder på soppa efter loppet

Klassindelning H/D 21, H/D 40, H/D 50, H/D 60, H/D 70. Priser till vinnare i varje klass och lottade priser. Lottade priser även till vandrarna och funktionärerna.

Ett lopp behöver funktionärer och vi skulle behöva några frivilliga 3st i start/ mål och 4st i köket. Meddela Marika om du har möjlighet att vara funktionär mobil: 0737-86 53 20.

Väl mött Marika, Åsa, Juhani och JO Edman

Klubbmästerskap 2021
Villkor för lagring av personuppgifter *