Arrangemang/Resor

Vårutflykt

Under våren i april månad arrangerar SOK Knallen en vårutflykt till Ulricehamn. Deltagarna åker buss från Borås för att bli avsläppta på tre olika avstånd (ca 30km, 20km 10km) en bit utanför Ulricehamn, för att sedan springa längs en av många leder mot Ulricehamn och kallbadhuset. Väl framme vid kallbadhuset så bjuds det på värmande bastubad och svalkande dopp i sjön Åsunden. Vi avslutar med middag i kallbadhusets restaurang för att sedan ta bussen hem till Borås. Om man istället önskar cykla för att ansluta till kallbadhuset så finns även den möjligheten, men säkerställ din plats med ansvarig.

Resan är öppen för alla medlemmar men begränsat till antalet deltagare. Varje deltagare står för sina egna kostnader men föreningen sponsrar delar av arrangemanget.

Ansvarig: Sören Svensson

Vårutflykt 2017

 

Medelhavsresa

Under flera år har SOK Knallen arrangerat en träningsresa till Medelhavet i maj månad. Varje år till en ny destination, men ibland kommer en gammal favorit tillbaka. Vi bor alla tillsammans på samma hotell så det är det perfekta tillfället för att träna och umgås med andra knallar. Träningsprogrammet består bland annat av löpning, cykling, simning, corepass, promenader, beachvolleyboll m.fl. Det arrangeras även några tävlingar som t.ex. backtävling i löpning. Dessutom avslutas veckan med den mycket uppskattade klassiska femkampen.

Resan är öppen för alla medlemmar men begränsat till antalet deltagare. Varje deltagare står för sina egna kostnader.

Ansvarig: Karl-Magnus Björklund

Mallorca 2019

 

Superlördag

Knallen har vid flera tillfällen arrangerat Superlördag för knallens medlemmar. Superlördagen bistår av en dag/halvdag fylld med fysiska och roliga aktiviteter med betoning att må väl. Lördagen kryddas även med innehåll av helt andra slag som t.ex. talare som Rune Larsson, testa på Yoga, ta en dans, lära sig mer om kost och hälsa m.fl.

Superlördagen är öppen för alla medlemmar. Varje deltagare står för sina egna kostnader men föreningen sponsrar delar av arrangemanget.

Ansvarig: Pär Nyberg, Marina Fellman Vikander

En superlördag med SOK Knallen

 

Löparresa till Tyskland

Under många år har SOK Knallen arrangerat en löparresa till Kiel för att springa Maraton, halvmaraton eller 10 Km. Även våren 2019 planeras det för en resa som tar oss till Tyskland. Mer info om resan och destination kommer senare i höst, så ni får än så länge hålla er till tåls.

Ansvarig: Sören Svensson

Bild från norra Tyskland