Vårutflykt – Ulricehamn 18 april

Vårutflykten är inställd 2020!

Eftersom arrangemanget innebär gemensamt bussåkande och att delar av det genomförs inomhus, så har SOK Knallen beslutat att ställa in arrangemanget med hänsyn till smittorisken för Covid-19. Arrangemanget föreslås flyttas till hösten. Nytt datum och tid kommer att publiceras på vår hemsida och Facebook grupp.

 

 

Under våren i april månad arrangerar SOK Knallen en vårutflykt till Ulricehamn. Deltagarna åker buss från Borås för att bli avsläppta på tre olika avstånd (ca 30km, 20km 10km) en bit utanför Ulricehamn, för att sedan springa längs en av många leder mot Ulricehamn och kallbadhuset. Väl framme vid kallbadhuset så bjuds det på värmande bastubad och svalkande dopp i sjön Åsunden. Vi avslutar med middag i kallbadhusets restaurang för att sedan ta bussen hem till Borås. Om man istället önskar cykla för att ansluta till kallbadhuset så finns även den möjligheten, men säkerställ din plats med ansvarig.

Resan är öppen för alla medlemmar men begränsat till antalet deltagare. Varje deltagare står för sina egna kostnader men föreningen sponsrar delar av arrangemanget.

Ansvarig: Sören Svensson

Program:

Samling:

Avsläpp för löpning och vandring

Målgång vid Kallbadhuset i Ulricehamn

Anmälan är bindande.

 

Skicka din anmälan till kassor@sok-knallen.se

Vårutflykt 2018

Utflykten avslutas med bastu, bad och middag på Kallbadhuset i Ulricehamn