Utprovning av cykelkläder i samband med besök hos Borås Cykelfabrik

PRJ23-002469_Icon-Jersey-SS-Men_persp
Nu är det dags för utprovning av Knallens cykelkläder

Vi träffas på Borås Cykelfabrik tisdag den 7 mars kl. 1800-1930 och får en visning av deras cykelproduktion av landsvägscyklar och MTB samt får höra deras historia.

Efter visningen så kör vi en utprovning av våra nya cykelkläder.

Beställning och rabatter

Beställning gör ni på Bioracers hemsida senast den 12 mars. I år presenteras en helt ny modell både i bas svart som vitt. Classic modellen finns kvar och går fortsatt att beställas.

SOK Knallen rabatterar del av kortärmad Cykeltröja Classic, kostnad för medlem blir då: 500kr (max 1st tröja per medlem/år). Knallen rabatterar även valfri byxa med 100kr (max 1st byxa per medlem/år). Ersättning erhålls i efterhand från kassör efter leverans från Bioracer. Medlemmen ansvar själv för att ta kontakt med kassören.

Klicka här för att beställa (se instruktioner några rader ned)

Adress: Spinneriet, Druveforsvägen 8, 2 tr, 504 33 Borås

Varmt Välkomna!

// SOK Knallen i samarbete med Borås Cykelfabrik och Bioracer.

Ev. frågor kan ställas till Björn Trollsfjord, 0702-120037

Inbjudan för beställning hos Bioracer

Hur man loggar på Bioracer Webshop

På utprovningen i tisdags kom det några frågor som jag besvarar här:
Fråga 1: Finns det möjlighet att få en ficka med dragkedja för att säkert förvara nyckel, kreditkort etc.?

Svar: Ja, det går att lägga till en ficka för 199kr, men då görs det på en specifik modell och därmed kommer det att gälla för att alla som köper denna modell. Vi avvaktar med att göra denna förändring för att hålla nere kostnaden på cykelkläderna.

Fråga 2: Är det dubbelt tyg på baksidan av cykelbyxan så att det inte lyser igenom?

Svar: Ja, samtliga byxor från Bioracer har dubbla lager tyg bak på cykelbyxan.

Fråga 3: Finns det en cykelbyxa med hängslen för damer som är lättare att ta av sig vid toalettbesök.

Svar: Ja, Bioracer har en speciell modell med dragkedja baktill som gör det enklare att ta av sig cykelbyxan med hängslen. Läs mer på denna länk, klicka här!

Fråga 4: Rabatterar inte SOK Knallen cykelbyxorna?

Svar: Knallen har valt att lägga fokus på att rabattera cykeltröja ICON Classic 277kr som är den del som syns mest när vi är ute och cyklar, MEN vi kommer även att rabattera ICON cykelbyxa (kort/lång) med 100kr. Max rabatt per medlem och år är 377kr. Medlemmar betalar allt vid leverans via Klarna och erhåller rabatten i efterhand från kassören.

Borås Cykelfabrik bygger genomtänkta lätta cyklar till dig som uppskattar stora valmöjligheter, service och bra pris. Från hjul och ram till växel och färg. Därför är vi övertygade om att du kommer hitta en cykel som passar just dig. Cyklarna byggs av oss i Sverige och säljs direkt till dig som kund, utan mellanhänder. Välj en färdig spec eller låt oss bygga custom efter dina önskemål. Vi lovar att vi är värda att jämföras. Kontakta oss så berättar vi mer.

Comments (1)

Björn Trollsfjord

test

Leave a comment