Therese Fredriksson slog till med klubbrekord på 12-timmars

Nu har de officiella resultaten från loppet i Barcelona i helgen kommit och vi kan konstatera att Therese Fredriksson slog till med inte bara ett klubbrekord på 12-timmars, utan hon är även bäst i Sverige i år och tvåa genom alla tider med sina dryga 129 km.

Therese Fredriksson

Therese kommenterar sitt lopp så här:

I lördags sprang jag min debut på 12 h i Barcelona som resulterade i att jag fick överraska mig själv med en distans på 129 km. Blev också glatt upplyst efteråt att jag är topp 2 i Sverige av damer på den distansen😊. Det är otroligt tufft att springa i 12 h, jag gick tom på energi tidigt och fotlederna sa ifrån sista timmarna men pannbenet fanns där hela tiden! Nu väntar snart nya äventyr på nya distanser och jag ser fram emot att utmana mig själv där 🌟

För övrigt inte bara Therese som sprunget långt i helgen då även Carolina Pansar gjorde ett imponerande lopp i sin debut på 24-timmars i Växjö.

Carolina Pansar

Vid pennan: Lassa Jutemar den 17 december