Medelhavsresa

Medelhavsresan är inställd 2020!

Resia meddelade 16/3 att resan till Rhodos är inställd. Detta pga. att hotellen i Grekland hålls stängda. I och med rådande läge med smittorisker för Covid.-19 så avråder även UD helt från icke nödvändiga resor. Alla kommer att få hela resan återbetald men det kommer att ta lite tid innan det är löst då Resia har många ärenden att hantera, så ha tålamod. Återkommer med mer information när så finns.

 

 

Under flera år har SOK Knallen arrangerat en träningsresa till Medelhavet i maj månad. Varje år till en ny destination, men ibland kommer en gammal favorit tillbaka. Vi bor alla tillsammans på samma hotell så det är det perfekta tillfället för att träna och umgås med andra knallar. Träningsprogrammet består bland annat av löpning, cykling, simning, corepass, promenader, beachvolleyboll m.fl. Det arrangeras även några tävlingar som t.ex. backtävling i löpning. Dessutom avslutas veckan med den mycket uppskattade klassiska femkampen.

Resan är öppen för alla medlemmar men begränsat till antalet deltagare. Varje deltagare står för sina egna kostnader. Krav för anmälan: Löst medlemskap i SOK Knallen för 2020, samt anmäld till minst ett funktionärspass under 2020 senast den 2020-03-31.

Ansvarig: Björn Trollsfjord, Daniel Assarsjö, Rolf Väänänen, Ann-Marie Saarinen

Medelhavsresan 2020 går till Rhodos

Status: Fullbokad

Medelhavsresan 2020 går till Rhodos

 

Våra tidigare Medelhavsresor gick till:

Mallorca 2019

 

Kreta 2018

 

Mallorca 2017

 

Rhodos 2016

 

Ibiza 2014