Kretsloppet den 12/9 inställt

SOK Knallen är samarbetspartner till Kretsloppet / Korpen

Kretsloppet i Borås är mycket mer än en tävling. För många är det ett årligt mål som ger motivation till att träna regelbundet och för våra yngsta är det glädjen att få uppleva sitt första lopp på Borås gator.

I våras tog Kretsloppets ledningsgrupp beslutet att inte ställa in, utan att jobba vidare med ambitionen att kunna genomföra vår årliga folk- och löparfest i september. Vi har hela tiden haft en förhoppning om att pandemin skulle klinga av och att regeringens restriktioner skulle ändras. Nu står vi tyvärr inför det faktum att under rådande omständigheter med gällande restriktioner, så finns det ingen möjlighet att arrangera Kretsloppet i Borås 2020, vilket innebär att samtliga lopp under vårt tredagarsarrangemang 10-12 september ställs in.

Det är självklart ett mycket tråkigt beslut att behöva ta, dock anser vi att det är ytterst viktigt att vi alla tar vårt ansvar och att hälsa och säkerhet måste komma i första hand. Kretsloppets ambition är att fortsätta att främja folkhälsan och uppmuntra till löparglädje, därför jobbar vi vidare med våra träningskvällar och utmaningar.

Du som anmäld deltagare kan ta del av informationen gällande anmälningsavgiften på kretsloppetiboras.se.

Kretsloppet är ett arrangemang som är betydelsefullt för Borås som stad, därför hoppas vi självklart att ni är med oss och skapar den stora folk- och löparfest som är Kretsloppet i Borås. Vi har många nyheter som vi längtar efter att få genomföra. Tillsammans med er löpare och våra partners ser vi fram emot att passera mållinjen 2021.

Vi ses på 
Stafetten 9 september 2021
Specialloppet 10 september 2021
Kretsloppet 11 september 2021

Med vänliga hälsningar Kretsloppets ledningsgrupp