Intervallträningen går inomhus den 3 november

Sista intervallträningen utomhus är den 27 oktober.

Den 3 november förflyttar vi oss istället inomhus i Ryahallen på tisdagens intervallträning. Perfekt nu när det börjar bli riktigt mörkt ute.

Tänk på att träningen börjar kl. 19.50.
Det finns möjlighet till egen uppvärmning från kl. 19.30 till kl. 19.50.

Skulle vi bli över 50st så kommer vi att förlägga intervallerna utomhus på Ryavallen och coren inomhus. Var och en bör därför ta med sig en överdragsjacka/byxa i det fall vi måste gå ut.

Varmt välkomna!
SOK Knallen

Viktigt gällande smittspridning:
Varje medlem kommer såklart till träningen förbered och är inte hängig eller småsjuk till ett Knalle kvalitets pass. Viktigt att samtliga håller avstånd mellan varandra under träningen. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. SOK Knallens ledare på plats har möjlighet att avvisa deltagare i det fall det anses nödvändigt kopplat till risk för ökad smittspridning.

Generella råd från Hälsomyndigheten:
Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.

Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.

Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.

Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera, exempelvis gymutrustning, efter varje persons användning. Torka av med desinfektionsmedel eller vanligt rengöringsmedel.

Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit (eller motsvarande handdesinfektionsmedel) och uppmana till god handhygien.