Registrera din funktionärsmedverkan

Här kan du som är medlem registrera dig som funktionär för 2020

SOK Knallen anordnar f.n 2 tävlingar per år – BUM och 6-timmars. Dessutom är vi medarrangörer till Kretsloppet. Dessa arrangemang inbringar, tillsammans med medlemsavgiften, viktiga intäkter till klubben som går vidare till våra medlemmar.

Intäkterna från arrangemangen gör det möjligt för oss som förening att bl a hyra träningshallar (Ryahallen, Borås Simarena, spinning på Gymmix), lämna rabatter för löpar- och cykelkläder, erbjuda möjlighet till bastubad på Kypegården vid våra söndagsträningar, vårutflykt, aktivitetsdagar, klubbfest och inte minst att vara medlem i våra idrottsförbund (Riksidrotts-, Friidrotts-, Sim- och Skidförbundet) samt erhålla klubbförsäkring från Folksam.

För att kunna fortsätta erbjuda er medlemmar dessa förmåner måste vi få intäkter från våra tävlingar samt ersättning för medverkan i Kretsloppet. Dock förutsätter det att föreningen har funktionärer vid dessa tillfällen. Styrelsen upplever att det på senare år blivit svårare att få funktionärer till våra olika arrangemang. Därför har styrelsen beslutat att göra ett tillägg till medlemskapet.

Från och med medlemsåret 2020  är det obligatoriskt för våra medlemmar att anmäla sig som funktionär vid minst ett av SOK Knallens arrangemang/tävling.

Funktionärspassen kan variera något i tidsåtgång, men vanligtvis 3-4 timmar. Våra olika arrangemang har behov av ca 125 funktionärer per år. Det innebär att varje medlem i snitt kan behöva ställa upp som funktionär några timmar vartannat år. Du som har något annat uppdrag i föreningen t.ex ledare för träningspass behöver inte medverka som funktionär, men får naturligtvis vara funktionär om du vill.

Vi vill att många gör lite istället för att få ska göra allt!

Tio siffror: ÅÅMMDD-####
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi din e-postadress.
Som medlem i SOK Knallen behöver vi ibland komma i kontakt med dig, därför behöver vi ditt mobilnummer.
Fyll i minst ett funktionärspass eller flera som där du som medlem ställer upp som funktionär för SOK Knallen. Om du inte kan medverka som funktionär 2020, så skriv gärna en rad om varför under punkten Övrigt. Du kanske kan hitta en ersättare. Värt att tänka på är att klubbens största inkomster kommer från våra arrangemang BUM, Kretsloppet och 6-timmars och därför är det viktigt att alla är med och ställer upp för föreningen.