Flera personliga rekord på Ultrafestivalen 2020 i Skövde

Det minsta man kan säga var att Knallarna levererade på Ultrafestivalen i Skövde. Flera av dem tog personliga rekord efter att ha sprungit riktigt långt och en av dem hamnade på toppen av pallen. Grymt imponerande av alla de som ställde sig på startlinjen och tog sig i mål 6h, 12h och 24 ett antal steg senare.

Maria Gustafsson summer sitt lopp så här:

Jaaaa, jag klarade det och är överlycklig. Sprang alla 12 timmarna och lyckades nå mitt dröm mål. Jag sprang 101,50 km vilket är nytt PB i både tid och distans. Nu ska jag njuta av den underbara känslan. Är så tacksam för min kropp och mitt pannben. Tack familjen för samtal och pepp under natten och Stort Tack min älskade vän Reina för skjutsen. Tack Anna-Maria, Ann, Anders, Lasse för allt och alla andra som jag lärde känna där och vi peppade varandra. Ni är grymma alla!

Topplacering för Maria på 12h damer

Anders Krok gjorde sitt allra första lopp på Skövde Ultrafestival 2020 på distansen 6-timmars. Han tyckte det var ett perfekt löparväder och där satte han ett nytt personligt distansrekord på 56.25 km. Fantastiskt!

Någon som hade extra roligt på Skövdes 400-meters bana en lördag och en söndag var Ann Hallqvist. Inte nog med att hon supportade Anna-Maria Trollsfjord på sitt 24h lopp, givetvis så sprang hon själv 6h på söndagen och som resulterade i en fin tredje plats. Grattis!!! Det är så man går all-in för sig själv och sina löparvänner i Knallen!

Ann tog sig in på en mycket fin tredje plats på söndagens 6h

Niclas Dia gjorde en fin insats på distansen 12h och samlade ihop mer än 71km. Imponerande!

Anna-Maria Trollsfjord tog personligt rekord med 9 km på 24h. Tokigt långt!