Beställningen öppnad för Cykel & Triathlon kläder med ny design!

Beställning gäller både Cykelkläder och Triathlonkläder. Nya detaljer med Borås och ullsaxar på höger ärm. Ny djupare röd. Ny cykeltröja med vit bas med samma grunddesign som för tröja med svart bas. Ny cykelkeps. Bandido’n är tillbaka i bas svart och som passar lika bra till cykling som löpning. Se bilder längst ned i denna inbjudan.

Den gamla modellen av cykeltröja i bild som nu förnyats med djupare röd färg och nya detaljer på höger ärm med texten Borås och ullsaxar. Nytt är att cykeltröjan även finns i vit basfärg.

Här kommer inbjudan till SOK KNALLEN`s webbshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear!

SHOPPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:
24 AUGUSTI KL. 23:59 – 2020

MYBIORACER
Du som inte redan har ett konto hos Bioracer, kan logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka här!

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning. OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt.
Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål. Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra.

En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

VIKTIGT!
För att beställa cykeltröja med bas i vitt, klicka på: KATEGORIER och välj sedan: CYKEL – TRÖJOR | PROF | VIT DESIGN

Betalning:
Betalning sker via Klarna. Vid beställning så reservera ett belopp, men detta dras först vid leverans.

SOK Knallen rabatterar tröja med 200 kr, och byxa (korta/låna byxor med eller utan hängslen) med 200 kr. Max total rabatt är 400 kr per år och medlem.

Rabatten erhålls efter leverans och slutförd Klarna betalning. Medlemmen måste ta kontakt med Lars Karlsson (Knallens kassör) och skicka sitt kontonummer till honom för att erhålla ersättningen.

Bilderna nedan är bara ett axplock av det som går att beställa. Gå in på Bioracer beställningssida för att se på alternativen.