Bekräfta startplats och After Run på 6-timmars!

Vi har nu STÄNGT bekräftelsesidan för 6-timmars. Vi gör från och med nu inga ändringar startlistan. Vi tar inte emot några fler anmälningar eller byten av startplats. Anledningen är att vi måste kunna slutföra alla förberedelser inför tävlingsdagen.

Mvh // Tävlingsledningen SOK Knallen

Hej!
Du som anmält dig till 6-timmars den 6 november 2021.

Bekräfta din start ( längre ned på sidan )

Eftersom anmälan till vår 6-timmarstävling öppnades redan i början av 2020 på mittlopp.se men där vi senare tyvärr fick ställa in loppet pga. pandemin, så beslöt vi att flytta fram loppet till i år 2021. Men nu är det snart dags igen, det är knappt tre veckor kvar till start! Ett PM för 6-timmars loppet släpps inom kort.

För att underlätta våra förberedelser inför arrangemanget ber vi nu var och en av er att bekräfta er startplats. Om du är anmäld och inte kommer till start, så är det viktigt för oss att vi får ett besked om det.

OBS! Bekräfta din start senaste den 24:e oktober !

After Run på Köket ( gör ditt val: kött/fisk/vegetariskt )

Enligt tradition så har arrangerar vi ett After Run på en restaurang i Borås på kvällen efter loppet. Är du anmäld till After Run så ber vi dig därför också att bekräfta vilken maträtt du önskar. Detta år kommer vi vara på Restaurang Köket. Det finns tre rätter att välja på; kött, fisk eller vegetariskt. Betalning för maten gör du på plats. Är du inte anmäld till After Run så kryssar du i att du inte är anmäld. Om du ångrat dig, så skriv en rad under Övrigt, så ställer vi dig på kölistan enligt först till kvarn-principen. Vi har begränsat med platser.

Vi längtar till den 6 november och ser fram emot din medverkan på 6-timmars.

Varmt välkomna till Borås som i år fyller 400år!
Hälsningar SOK Knallens tävlingsledning

Fyll i nedan uppgifter för att bekräfta